Servis

Smo pooblaščeni prodajalci, serviserji in vzdrževalci bazenov.

Domov Servis

Podjetje Maat1 d.o.o.

Ponosni smo, da smo pooblaščeni prodajalci, serviserji in vzdrževalci masažnih bazenov blagovne znamke Jacuzzi®. V Sloveniji delujemo že od leta 1996 in imamo visoko usposobljen kader ter mnogo izkušenj s področja svetovanja, prodaje in vzdrževanja masažnih bazenov. Delujemo v skladu s slovensko zakonodajo in zagotavljamo vsa popravila v garanciji brezplačno.

Več o podjetju

Popravila in servis

Masažni bazeni Jacuzzi® so tako kakovostni, da se le redko kvarijo, če pa slučajno se, jih hitro popravimo. Ne glede na starost masažnega bazena vam zagotavljamo hitro in učinkovito popravilo – rezervne dele imamo vedno na zalogi. Naše geslo je: POPRAVIMO LAHKO PRAV VSAKO OKVARO!

Izobraževanje

Tudi mi se učimo. Svojo strokovnost namreč večkrat letno nadgradimo na posebnih strokovnih usposabljanjih, ki jih organizira proizvajalec. Prav tako smo v stalnem stiku z evropskimi in svetovnimi strokovnjaki, s čimer lahko zagotavljamo izvajanje najboljših praks.

Obisk na domu

Pri dolgoročni investiciji kot je nakup masažnega bazena ne sme biti nejasnosti. Potrebno je dobro razmisliti in odgovoriti na vrsto vprašanj, ki se pojavijo. Med drugim se je potrebno vprašati kakšen bazen bi radi imeli ter kam bi ga sploh postavili – v notranje prostore ali kar zunaj na vrt?

Masažni bazen za vsak okus

Si želite masažni bazen toda ne veste katerega? Obrnite se na nas. Z velimi veseljem in posebno skrbnostjo vam bomo odgovorili na vsa vprašanja, ter vam pomagali izbrati masažni bazen, ki bo najbolje ustrezal vašim potrebam. Že mnogim smo pomagali pri izbiri sanjskega masažnega bazena, pridružite se jim tudi vi.

Skladiščenje

Skladišče masažnih bazenov Jacuzzi®

Velikokrat se zgodi, da masažni bazen zaradi nepredvidenih del, ne more biti pravočasno postavljen. V temu primeru vam lahko ponudimo prostor v našemu skladišu, kjer bo vaš masažni bazen shranjen na varnem in suhem. Naše skladišče se nahaja v bližini razstavnega salona.