Čista voda

V masažnih bazenih Jacuzzi® se voda nenehno čisti.

Konstantna filtracija

V ogrevanem masažnem bazenu Jacuzzi® se voda nenehno čisti. Pravzaprav se v enem dnevu vsa količina vode v bazenu prečisti vsaj 10 – 15 krat. Obtočna črpalka zagotavlja nenehno kroženje vode preko filtrov, grelca in dezinfekcije. Energijska učinkovitost je izjemna, saj je poraba manjša od porabe 40 W žarnice. Prav tako ni nobenega hrupa. Popolnoma tih, vedno vroč, čist in pripravljen za užitek – vse dni v letu.

ClearRay® sistem

Čistilni sistem ClearRay® je poseben, patentirani UV sterilizator vode, ki uporablja enako tehnologijo kot bolnišnice, proizvajalci pijač, komunalna podjetja in drugi za odvajanje in čiščenje vode brez, da bi pri tem uporabili ali proizvajali plin, kemikalije in druge škodljive stranske proizvode. ClearRay® je standardna oprema pri vseh modelih in uporablja UV svetlobo za nevtralizacijo vode na za zdravje človeka popolnoma varen način.

Masažne bazene Jacuzzi® poganja patentirana in najsodobnejša tehnologija.

ProClarity® sistem

ProClarity® je preprost toda napreden in izjemno učinkovit sistem filtracije vode, ki pomaga pri ohranjanju kakovostne in čiste vode v masažnem bazenu Jacuzzi®. Pri tem boste uporabili manj časa za vzdrževanje in bistveno manjšo količino preparatov za higieno vode. Sistem ima dvostopenjsko čiščenje – na prvi stopnji sistem odstrani večje delce, v drugi stopnji pa nato odstrani še manjše delce.

Multi-stage filtracija

Multi-stage filtracija je učinkovita večstopenjska filtracija vode, ki skrbi za čisto in svežo vodo. Iz vašega masažnega bazena Jacuzzi® odstrani vso nečistočo kar zmanjšuje potrebo po uporabi dodatnih preparatov za higieno vode. Proces je sestavljen iz 5 stopenj – filter, skimmer, ProCatch™, ProClear™ in ProClarity™.

MASAŽNI BAZENI IN NJIHOVA VZDRŽLJIVOST
POPOLNA ENERGETSKA UČINKOVITOST

MASAŽNI BAZENI IN NJIHOVA VZDRŽLJIVOST

Visoka kakovost in vzdržljivost masažnih bazenov HotSpring®. Masažni bazeni Jacuzzi® so projektirani in zgrajeni za vsakodnevno uporabo. Pohvalimo se lahko z upravičeno zasluženim slovesom za kakovostno izdelane ogrevane masažne bazene, ki so zelo vzdržljivi. Uporabljamo le materiale najvišje kakovosti, od grelcev No-fault do zmogljivih črpalk.

POPOLNA ENERGETSKA UČINKOVITOST

Masažni bazeni HotSpring® so energetsko učinkoviti in okolju prijazni.Ameriško vodilno neodvisno znanstveno podjetje Exponent Inc. je izvedlo zahtevne neodvisne teste, ki so pokazali, da imajo masažni bazeni Jacuzzi® zelo nizke operativne stroške. Preprosto ne morete najti bolj energetsko varčnega ogrevanega masažnega bazena.

Modele in barve si nujno oglejte v razstavnem salonu, za lažjo odločitev si privoščite preizkus bazena in preverite, če vam ustrezajo njegove mere, jakost masažnih šob in pozicija le-teh.

Ko sprejmete odločitev o nakupu ogrevanega masažnega bazena, se s prodajalcem dogovorite za ogled na objektu oziroma na mestu postavitve. Prav tako ga prosite za dodatne nasvete in pomoč pri izbiri prostora, s čimer bo užitek ob uporabi maksimalen.

ŽELIMO VAM, DA BI V IZBRANEM BAZENU PREŽIVELI ČIM VEČ NEPOZABNIH TRENUTKOV!