Prednosti

Jacuzzi® je sodoben koncept v obliki osebne ritualne izkušnje.

Masažni bazeni Jacuzzi® imajo NSF potrdilo za doseganje obsežnih standardov, ki so določeni na področju varnosti in delovanja celotnega ogrevanega masažnega bazena. NSF je neodvisna, neprofitna organizacija z osnovno nalogo zagotavljanja pomoči potrošnikom “Live Safer™”. Pri NSF so dvignili standarde za varnost s predstavitvijo certifikata NSF P181, ki – prvič v zgodovini – združuje zdravje z zahtevami varnosti za celoten ogrevani masažni bazen (in ne samo na določenih delih bazena).

Več o Jacuzzi® tehnologiji

Masažni bazeni HotSpring® so prejemniki certifikata NSF®.Proizvajalec ogrevanih masažnih bazenov Jacuzzi® je ponosen, da je prvi proizvajalec takih bazenov, ki zagotavlja kupcu varnost, kar še potrjuje s certifikatom NSF P181. Tako se lahko uporabniki ogrevanih masažnih bazenov Jacuzzi® resnično in brez skrbi prepustijo sproščanju v vroči kopeli, ki je bila zasnovana s poudarkom na družinskem zdravju in varnosti.

Stari Grki in Rimljani so bili začetniki zahodne kulture. Toplice so imele pomembno vlogo v njihovih življenjih, saj so bile in so še vedno vitalnega pomena za fizično ter psihično regeneracijo.

“ENERGIJA ZA TELO IN DUHA”

Jacuzzi® je sodoben koncept v obliki osebne ritualne izkušnje.

Masažni bazeni HotSpring® bodo postali vaš največji sprostitveni užitek.

Nagrade
Zaupanje

Nagrade

Naše izkušnje in dominantna prisotnost na trgu nam omogočajo, da ponujamo in izročamo tržišču najvišjo raven zmagovitih inovacij in kakovost. V okviru industrije ogrevanih masažnih bazenov so proizvajalci ogrevanih masažnih bazenov Jacuzzi® dobitniki prestižnih nagrad za tehnološko inovativnost. Masažni bazeni Jacuzzi® so prav tako prejemniki nagrad “Best Buy” (najboljši nakup) v ocenjevanju ogrevanih masažnih bazenov. Ocenjevali so končni potrošniki.

Zaupanje

Če imate masažni bazen Jacuzzi®, pomeni, da ste kupili najboljše. Zato ni čudno, da so Jacuzzi® najbolj prodajani masažni bazeni na svetu in da jih je bilo prodanih že več kot milijon. Ko pretehtate vse kakovosti in prednosti masažnega bazena ter jih združite z vrhunskim dizajnom in kakovostno proizvodnjo, ugotovite, da je to eden pametnejših nakupov za vas, vašo družino in vaš dom.