Masažni bazeni

Masažni bazeni Jacuzzi® - vodilni med ogrevanimi masažnimi bazeni na svetu

Domov Masažni bazeni

Masažni bazeni blagovne znamke Jacuzzi® so vodilni med ogrevanimi masažnimi bazeni na svetu. Že dejstvo, da jih je bilo prodanih preko milijon pove veliko o kakovosti in zanesljivosti izdelka. Toda po čem se bazeni Jacuzzi® razlikujejo od ostalih?

Kaj odlikuje masažne bazene Jacuzzi®

Masažni bazeni Jacuzzi® pomenijo uresničitev dolgoletnih prizadevanj izdelati popoln ogrevani masažni bazen, ki bo omogočil najboljšo uporabniško izkušnjo. Jacuzzi® bazeni so poleg privlačnega in pozornost vzbujajočega videza tudi višek tehnološke dovršenosti. V njih se namreč skriva najsodobnejša tehnologija, ki uporabnikom ponuja izvrstno masažo in obilo zabave hkrati pa skrbi, da je voda v njih vedno prijetno topla in kristalno čista. Različne vrste masažnih šob nudijo širok spekter najrazličnejših masaž – od sproščujočih do poživljujočih.

Masažni bazeni Jacuzzi® so okolju prijazni

Trajnostni razvoj je pri Jacuzzi® zelo pomemben. Zato so masažni bazeni Jacuzzi® okolju prijazni – tako njihova proizvodnja kot tudi sama uporaba. Masažni bazeni Jacuzzi® so energetsko učinkoviti in varčni s čimer ne obremenjujejo okolja. Tudi embalaža Jacuzzi® bazenov je “zelena” – ta je izdelana iz recikliranih materialov.

Masažni bazeni Jacuzzi® so prejemniki številnih certifikatov, ki potrjujejo visoko kakovost.

Nič nenavadno ni, da so masažni bazeni Jacuzzi® prejemniki mnogih nagrad in certifikatov – predvsem na področju zadovoljstva uporabnikov in “zelene” tehnologije. Jacuzzi® ima linije Jacuzzi® J-Series, Jacuzzi® Italian design in Jacuzzi® Professional.

Zakaj izbrati masažne bazene Jacuzzi®?

Da so masažni bazeni Jacuzzi® nekaj posebnega dokazuje dejstvo, da jih je bilo prodanih že več kot milijon. Toda kakovostno izdelani in energetsko učinkoviti masažni bazeni niso dovolj, da smo pridobili tolikšno zaupanje ljudi. Velik pomen dajemo enostavni dostopnosti in uporabniški izkušnji. Vse kar delamo temelji na ustvarjanju edinstvene uporabniške izkušnje, pri čemer igrajo najpomembnejšo vlogo obprodajne storitve kot sta svetovanje in vzdrževanje.