Dodatki

Za dodatno popestritev sproščanja v masažnem bazenu.

Domov Dodatki

Poleg standardnih rezervnih delov (pokrovov, filtrov, vodil, itd.) je na voljo tudi širok izbor dodatkov, ki bodo sproščanje v masažnemu bazenu Jacuzzi® še dodatno popestrili.

Tablete za čiščenje filtrov in bazena

Tablete za čiščenje filtrov so primerne za vse filtre iz našega prodajnega programa. Uporaba je povsem enostavna, z njihovo pomočjo pa boste iz filtrov odstranili neprijetno umazanijo, ki je z navadnim izpiranjem filtrov ne morete odstraniti.

Več o čisti vodi
FILTRI

Da je voda čista, morajo biti čisti tudi filtri. Zato jih čistite redno!

ČISTI FILTRI = ČISTA VODA

Kartušni filter za masažne bazene HotSpring®.

Kartušni filtri

Vsi masažni bazeni so opremljeni s kartušnimi filtri, ki skrbijo za brezhibno delovanje in čisto vodo. Filtri so pralni in običajno zdržijo dve leti, ob rednem vzdrževanju pa lahko tudi več.

Proclarity filter za masažne bazene Jacuzzi®.

ProClarity® filtri

Patentirani ProClarity® filtri delujejo na principu dvostopenjske filtracije vode in so sestavljeni iz dveh delov – navadnega in Reemay® filtra.

POKROVI

Pokrovi za masažne bazene

Naši termoizolacijski pokrovi so zasnovani in izdelani izključno za masažne bazene Jacuzzi®. Na voljo v različnih barvah.

Standard vinyl

Standardni vinyl in fabric pokrovi za masažne bazene Jacuzzi®.

ProLast™ in ProLast™ extreme

ProLast™ pokrovi za masažne bazene Jacuzzi®.

ENERGETSKO UČINKOVITI
PREMIŠLJEN DESIGN
KVALITETNA IZDELAVA
SERIJSKA VARNOST

ENERGETSKO UČINKOVITI

Izdelovalci Jacuzzi® pokrovov so bili pionirji na področju izdelave odpornega in učinkovitega vinil pokrova. To nakazuje višji standard energijske varčnosti. Polnilo zagotavlja učinkovito tesnenje in izolacija ter posledično optimalno zadrževanje toplote.

PREMIŠLJEN DESIGN

Po meri ukrojena sredica pokrova je ovita v vinil najvišje kvalitete in odeta v “srajčko”, ki je sešita iz poliestrske nitke. Zato je pokrov obstojen na vse vrste dezinfekcijskih sredstev in vzdrži leta spremenljivega vremena ter intenzivne sončne svetlobe, poleg tega pa tudi ščiti školjko bazena.

KVALITETNA IZDELAVA

Vsak pokrov je ojačan na štiriindvajsetih točkah. Ojačitev sredice zagotavlja maksimalno moč in minimalno težo pokrova. Pregib pokrova je narejen iz štirih plasti in je pošit z dvojnim šivom. Tako bo ostal pokrov v dobrem stanju po več letih odpiranja in zapiranja. Za enostavno odpiranje in zapiranje pa bodo poskrbela vodila.

SERIJSKA VARNOST

Ker so naši otroci naše največje bogastvo, imajo vsi Jacuzzi® pokrovi varnostne pasove, ki jih je moč zakleniti. Tako se bodo vaši otroci brezkrbno igrali, vi pa boste imeli eno skrb manj. Vsi pokrovi so UL klasificirani in v skladu z ASTM standardi.