Kdo smo

Masažni bazeni Jacuzzi® - MAAT1 d.o.o.

Domov Kdo smo

Maat1 d.o.o.

MAAT1 d.o.o. je družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1996. Naše osnovne dejavnosti so prodaja, trženje, servisiranje in vzdrževanje masažnih bazenov blagovnih znamk iz našega prodajnega programa.

Tekom let smo si nabrali veliko dragocenih izkušenj, svoje znanje pa nadgrajujemo z vsakoletnimi strokovnimi usposabljanji in izobraževanji. Prav tako smo v stalnem stiku s tujimi strokovnjaki, zaradi česar lahko uspešno sledimo trendom in zagotavljamo izvajanje najboljši praks.


Nakup masažnega bazena je dolgoročna naložba zato je potreben dober premislek. Da bo odločitev lažja in masažni bazen popolnoma po vašem okusu, vam z velikim veseljem in posebno skrbnostjo pomagamo izbrati primeren masažni bazen. Osnovni cilj proti kateremu v podjetju Maat1 d.o.o. stremimo je zagotavljanje kakovostnega, strokovnega in celostnega svetovanja ter podpore našim strankam. Verjamemo, da je dobro sodelovanje med kupcem in prodajalcem tako pred kot po nakupu ključ do dolgotrajnega zadovoljstva. Naš moto se glasi »naj kakovost premaga količino«. Če iščete kakovostno izdelan in vrhunsko oblikovan masažni bazen, potem ste na pravem naslovu.

Logo podjetja Maat1 d.o.o. HotSpring®.

 

Zunanjost salona
Naše reference:

Thermana Laško
Rogaška Resort – Grand hotel Rogaška
Hilltops Apartments
Nočitve Angelina
Penzion Kobala
Loka Turizem
Villa Alpa
Apartma Jadro
Ambient Hotel
Hotel Actum
Vila Alice Bled
Hotel Jakec