Inovacije

Masažne šobe so plod našega razvoja in raziskav.

Domov Inovacije

Masažne šobe masažnih bazenov Jacuzzi® so plod našega razvoja in raziskav, zato zagotavljajo moč in unikatnost serijsko. Moč vsake masaže je enostavno nastavljiva, da bo občutek ravnopravšnji. Od močne – POŽIVLJAJOČE – do nežne – SPROŠČUJOČE – masaže, in vse vmes.

Masažne šobe terapevtskega sedeža MX Jacuzzi®.

Terapevtski sedež MX

Ergonomsko oblikovan terapevtski sedež podpira telo v idealnem položaju za intenzivno masažo globokih tkiv. Prinaša temeljito in učinkovito masažo za večje mišice v spodnjem delu hrbta.

Ležišče ProAir® z masažnimi šobami Jacuzzi®.

ProAirležišče

Enosmerni in rotacijski curek ponujata mehko in intenzivno masažo, kot nalašč za utrujene noge, hrbet in vrat. Brez dvoma najbolj natančna masaža, kar jih boste doživeli v masažnem bazenu.

Masažne šobe Half Foot Dome Jacuzzi®.

Half Foot Dome

Half Foot Dome nudi masažo namenjeno bolečim in utrujenim nogam ter podplatom, ki potrebujejo še močnejšo masažo. Brez dvoma je to ena najmočnejših hidromasaž za noge in stopala, ki jo boste našli v masažnih bazenih.

Masažne šobe terapevtskega sedeža FX-12 Jacuzzi®.

Terapevtski sedež FX-12

Sedež pokrije celoten vrat in hrbet ter ima nastavljiv pritisk masažnih šob. Zagotavlja intenzivno in globinsko masažo tkiv s čimer odpravlja mišično napetost in lajša kronične bolečine. Vsakodnevni napori bodo postali mačji kašelj.

Masažne šobe terapevtskega sedeža RX Jacuzzi®.

Terapevtski sedež RX

Masaža, namenjena specifičnim skupinam mišic. Presenetite svoje telo z mehko usmerjeno masažo različnih mišičnih con naenkrat. Naj vas preplavi občutek sproščenosti in zadovoljstva.

Masažne šobe Foot dome Jacuzzi®.

Foot Dome

S pomočjo sistema Foot Dome se boste naslednji dan počutili, kot da ste se ponovno rodili. Medtem, ko konkurenti ponujajo običajne oziroma mini masaže, sistem Foot Dome uporablja močan curek za maksimalen učinek refleksne terapije vaših stopal.